www.microsilver.no

Klikk her for å redigere undertittel

Velkommen til analyse og behandling hos Microsilverklinikken i Pindsleveien 8 i Sandefjord. Vi benytter effektive muskelstimulatorer og lymfedrenasje maskiner fra italienske Sorisa. Til analyse og behandling benyttes Bioresonans maskin fra Ukrainske Sensitiv Imago 500 ce som har vunnet flere internasjonale priser for sin unike teknologi.  

Suksess-maskinen Cavi Lipo benyttes til permanent fettfjerning, med ultralyd, i kombinasjon med et enkelt treningsopplegg og viktig kostveilledning. 

Vi benytter nyeste teknologi analyse og behandlingsmaskiner fra Ukrainske Sensitiv Imago. 

Bioresonansbehandling er en helhetlig behandlingsform som er svært effektiv og helt smertefri. Terapeuten måler kroppens energi og korrigerer ubalanser i kroppens celler.

Vi tar opp, behandler og sender tilbake kroppens egne informasjoner for å stimulere pasientens selvhelbredende kraft. Vi behandler hele kroppens energi- og informasjonssystem. 


Kroppen og alle kroppens celler er omgitt av et elektromagnetisk svingningfelt, - frekvens. Frekvens kan forklares som kroppens strøm. Dette kan igjen forklares som energi. Maten vi spiser er en frekvens, som er energien vi trenger for å leve. Alt som lever, alle cellene i kroppen, parasitter, bakterier, hvert organ har sin egen frekvens. Disse frekvensene kan gi oss nødvendig informasjon om tilstander i kroppen. Vi har spesielt god erfaring med fordøyelses- og lymfesystemet. Alt i kroppen er bygget opp av celler, hver celle er en energifabrikk som utfører kjemiske prosesser. Dersom det blir ubalanse i den kjemiske prosessen i cellen, fører dette til ubalanse og sykdom.

Undersøkelsen er meget informativ for klienten, som hele tiden kan følge utviklingen og fremgang i klartekst og med bilder på egen skjerm.

Ta kontakt på tlf. 911 95 011 eller på [email protected] for bestilling av time.
Veil.pris for en behandling på 45 min. er kr 575,- 


Sorisa Muskelstimulator med Infrarød varme trener opp muskler, strammer opp slapp hud, sette fart i lymfesystemet, og virker smertelindrende på hele kroppen. 

Maskinen er et multiapparat som kan jobbe med mange forskjellige områder og problemer. Maskinen har forhåndsprogrammerte innstillinger, men man kan også lage sine egne programmer med innstillinger for forskjellige cellulitt grader, lymfedrenasje, slapphet i hud, oppstramende muskelprogrammer osv. Fordelen med denne maskinen kontra andre muskelstimulatorer er at du har behagelig varme under hele behandlinger som er både beroligende for strømbehandlingen, men også vesentlig mer fettforbrennende. Du regulerer selv styrken og intensiteten på behandlingen. 


Kavitasjon er en reaksjon mellom væsker og lavfrekvente ultralydbølger. Kavitasjonen som Cavi-Lipo benytter har en frekvens som kun påvirker fettceller. Ved bruk av lavfrekvente ultralydbølger med høy intensitet vil små vakumbobler dannes i vevsvæsken på en kontrollert måte. Disse boblene vil implodere slik at cellemembranen oppløses og det oppsamlete fettet frigjøres uten å skade tilgrensende vev. Denne innovative metoden fjerner vanskelig fett som man ikke alltid klarer å bli kvitt med dietter eller trening. Fettcellene omdannes til væske som kroppen kvitter seg med gjennom lymfesystemet og vanlig forbrenning. Kroppens øvrige celler påvirkes ikke.