www.microsilver.no

Klikk her for å redigere undertittel

En sur kropp vil bli syk, og en syk kropp er allerede sur.

Uansett hvor bra og riktig mat du spiser eller hvor mye kosttilskudd du får i deg, hjelper det svært lite om kroppen din er "sur", dvs har for mye syre. Rett verdi, målt i frisk morgenurin skal være mellom 6,8 og 7,0. Hvordan er dette mulig når nesten alt som er gøy og godt skaper syre?

Sjekk din pH verdi i frisk morgenurin. En sur kropp kan gi symtomer som leamus, stikking i bryst, appelsinhud, sure oppstøt, halsbrann, konsentrasjonsproblemer, trøtt sliten og slapp,
Den store andelen av fast-food, kantine- og ferdigmat, gir kroppen en varig sur belastning. Riktig syre/base balanse er 20% syre og 80% base, likevel tilfører vi, via kosten 80% syre og kun 20% base. I tillegg til at sorg, stress, bekymringer og sinne skaper syre. Nytingsmidler som kaffe, alkohol, sigaretter, daglige kjøttmåltider og søtsaker - som vi tidligere brukte sjelden og ved særlige anledninger - er nå en del av hverdagen. Alle disse næringsmidlene omdannes i kroppen vår til syre. Det vi får for mye av, følges opp med at vi får for lite av noe annet, som bevegelse, frisk luft og ro i sinnet.

For lite mineraler kan føre til grått hår og håravfall hos menn. Det syre- overskuddet vi ikke klarer å kvitte oss med, må menn helt fra starten av oppbevare i stoffskiftet. Menn har ikke noe syrelager, slik som kvinner har i livmorslimhuden. Den enkleste for for syrenøytralisering foregår i hodebunn. Her finnes det tilstrekkelig med mineraler som kan nøytralisere syren. Mineralene blir etterhvert tømt, og dermed fjernes vekstgrunnlaget for hårsekken. Tynt hår og begynnende skallethet blir resultatet. Direkte håravfall har mange årsaker, men grått eller manglende hårvekst er først og fremst noe som henger sammen med mineraltapet i hårbunnen p.g.a syrenøytralisering.

Forstyrrelser i musklaturen som kramper, urolige bein, leamuss på øye, stikking i brystet er tydelige tegn fra kroppen som prøver å si fra at minerallagerene er tomme og stor syrebelastning pågår. Symtomer som nervøsitet, søvnforstyrrelser, konsentrasjonsvansker og redusert immunforsvar er vanlig ved feil syre/base -balanse. Hevelse i fingre og føtter er velkjent på lange flyreiser hvor syrebelastningen er ekstrem stor. 
Probalance består av en unik kombinasjon av mineralstoffer og sporelementer, spesielt sammensatt for å gi kroppen nødvendige basiske stoffer. Probalance anbefales som et daglig kosttilskudd hvor mengden reguleres i forhold til belastninger du utsetter deg for. Husk å bestill din egen pH måler kun kr 75,-

For mye syre over tid, gjør at benvevet må frigjøre kalsium for å kompansere, dette er en av årsakene til benskjørhet ( Osteoporose). 

Magen prøver å kvitte seg med syreoverbelastningen via mageslimhinnen. Dette oppleves som sure oppstøt og halsbrann. Syren ødelegger slimhinnene og magekatarr er neste tegn på at magesår er rett rundt hjørnet. Dette fører til en ekstrabelastning for bukspyttkjertelen og Diabetes 2 er innen rekkevidde. Huden er også med på å utskille syre, vanlige tegn er svette om natten, cellulitter, eksem, kløe og tørr hud, særlig på albue og på helene.

Tarmene våre holdes oppe av bindevevet og syrene avleies her. Ved for mye syre vil tarmene bli tyngre og trykke på blæren, underlivsorganer og blodårene. Dette vil kunne forårsake åreknuter, hemorider og fordøyelsesbesvær. Betennelser i tykk og tynntarm, kolitt og Crohns.

Candida Albicans er endel av tarmfloraen, men ved lidelsen " lekk tarm" LBS trenger soppen gjennom hudlagene i tarmen og spres rundt i kroppen. I en sur kropp er det optimale forhold for sopp. Candida oppererer i 5 faser; fase en kan gi betydelig P.M.S, allergi og oppblåst mage. Fase 2 gir ofte migrene og infeksjoner. Fase 3gir mentale forstyrrelser og fase 4 med forstoppelse og brekninger. I fase 5 blir det synelig hvitt belegg i hals, tunge og i hodebunn. Trøtt, sliten, slapp, raskt irritert og dårlig hukomelse kommer gradvis fra fase 1 til fase 5. Fase 6 eksisterer ikke da dette er en dødelig sopp.

Hvor mange ganger har vi ikke hørt at: " Jeg har nesten ikke forbrenning, uanset hva jeg gjør klarer jeg ikke ta av meg". Det er helt korrekt, det er meget vanskelig å slanke en sur kropp. Cellene kniholder på fettet for sin egen beskyttelse.
basisk miljø, sykdom, kreft, LBS, helse,

Nobel pris vinner Dr. Otto Heinrich Warburg fant ut allerede i 1923 at ingen sykdom, inkludert kreft kan eksistere i et basisk miljø. 


8 år senere i 1931, fikk Dr. Warburg Nobels Medisinpris for sin oppdagelse, men hva skjedde videre?