www.microsilver.no

Klikk her for å redigere undertittel

LR Health & Beauty, Microsilver, Universalkrem,
Pleieprodukter uten Parabener, uten MI uten mineralolje og uten parfyme

Betydelig innovasjon innen hudpleie

 
Den enestående kombinasjonen av virksomme stoffer danner grunnlaget i alle MicroSilver produkter: MicroSilver BG, pantenol og forskjellige sinkforbindelser har en tredobbel virkning:
 
  • Antibakteriell
  • Regulerende
  • Stabiliserende


15 års forskning har gitt oss Microsilver serien som idag består av 6 produkter. 
Alle produktene er hudvennlige: 

eksem, mollusker, psoriasis, brannskade, kløe, sopp, svette, sår,
  • Uten parabener
  • Uten fargestoff
  • Uten syntetiske parfymestoffer
 
 
 
Den antibakterielle virkningen er påvist i tester fra Quality Labs BT og grundige tester fra 
Dermatest og Institut Fresenius gir reultatet:
 
  • Svært godt
tørr hud, eksem, sopp, infeksjon, bakterier, lukt, virus
Microsilver Plus produktene har en biologisk aktiv overflate med en tredobbel virkning på huden:
 
Microsilver Skin Care angriper mikroorganismene og ødelegger dem. Resultatet er at huden blir finere og mykere.
 
For overanstrengt hud - enten den er stresset, sliten, uren, tørr, ru eller sprukken – uansett alder.
 
Dermatologisk testresultat: Svært godt.

Microsilver Face Cream

Spesialpleiekrem mot uren hud, og etter barbering for både kvinner og menn. 

Huden føles umiddelbart myk og smidig.

  • Uten mineralolje
  • Uten Parabener
  • Uten MI

Kanskje verdens beste tannkrem

MicroSilver Dental Terapi er mer enn bare en tannkrem. Et produkt, tre bruksområder. Uten parabener og såpestoffer Bruk MicroSilver som en tannkrem to ganger om dagen for karies og plakk. Fjerner skadelige mikroorganismer i munnen, tenner og svelg, som utløser dårlig ånde. Blødene tannkjøtt er begynnelsen på en betennelse. MicroSilver reduserer mikroorganismer, hindrer skadelige bakterier i munnen og strupehodet. Opprettholder rett pH i munn, bekjemper tannstein. Reparerer små sprekker i emaljen som skyldes mat med lav pH. Bekjemper sopp angrep i munn og svelg. 

Microsilver Face wash


Fantastisk rensekrem med ekte sølv, og uten såpe. Dreper skadelige bakterier, hemmer virus og hindrer sopp. Kan også benyttes i underlivet. På lager i Sandefjord, leveres på 1-2 dager

 
kvalitet, råmelk, økologisk,
Hvordan virker MicroSilver?
Microsilver fjerner skadelige mikroorganismer, som bakterier, virus og sopp som finnes på huden. Irritert hud har de beste vekstbetingelsene for microorganismer. Microsilvers påvirkning går i hovedsak ut på å forstyrre mikroorganismenes stoffskiftefunksjoner og deres cellemembraner. I tillegg blir hudens egen regenereringsprosess aktiv støttet av Microsilver.


Hvor og på hvilken måte ble MicroSilver testet?
Den antimikrobielle virkningen ble bekreftet av Quality Labs BT GmbH. Klinisk-dermatologiske undersøkelser ble gjennomført av Institut Fresenius* og av Dermatest**.Produktene ble testet i en 4 uker lang brukertest under klinisk-dermatologiske betingelser. Det viste seg at testpersonene med neurodermitisk hud tålte universalkremen meget godt. Kosmetiske aspekter som kremens påføring, evnen til å tekke seg inn i huden, egenskaper ved daglig bruk og den almenne hudfølelsen ble beskrevet som god eller meget god.
* Institut Fresenius: Testet i enkel epicutantest på 20 personer med neurodermitisk hud, 1 med allergisk hud og 29 personer med ømfintlig hud. Menn og kvinner i alder 23-57 år i et tidsrom på 4 uker.
** Dermatest: Testet på personer med neurodermitisk hud: 4 menn, 16 kvinner i alderen 18-71 år i et tidsrom på 4 uker.


På hvilken måte blir MicroSilver fremstilt?
Det har krevd årelang forskning og utvikling før det kunne fremstilles et så finfordelt, rent sølvmetall. Selv om man i lang tid har visst om sølvets meget spesielle egenskaper, har det først i senere tid lykkes målbevisst å ta i i bruk disse egenskapene i kosmetiske produkter. Utgangsmateriale er en meget ren sølvtråd som med vakuum og elektrisk strøm slynger ut enkelte sølvatomer. Disse atomene danner nye uregelmessig strukturertesølvkomplekser med inntil 20 atomer. Mange av disse mikrodelene danner deretter en svamplignende lettere struktur som kan sees under et elektronmikroskop. Mellomrommene er så små at man her kan snakke om et nanoporøst materiale. Det grå sølvpulveret er meget rent og inneholder ikke spor av andre metaller.
kvalitets, helse, skjønnhet, LR,

Hva er MicroSilver BG?
Microsilver er et nanoporøst sølv (partikkelstørrelse ca 11,6 micro m med en svampaktig overflatestruktur (kan kun ses under elektromikroskop). Det har en stor, antimikrobiologisk aktiv overflate. Med virkningen av produktene i Microsilver serien er dette blitt gjort tilgjengelg for kosmetisk bruk på huden.


På hvilken måte ødelegges mikroorganismene som befinner seg på huden?
Microsilvers svampaktige store overflatestruktur gir en høy absorbsjons- og resorpsjonskontakt med mikroorganismene. I denne prosessen avgir det metalliske Microsilver (MicroSilver BG tm) Permanentsølvioner. Disse aktive bittesmå sølvdelene angriper celleveggene til mikroorganismene, hindrer celledeling og hemmer på denne måten ytterligere formering av cellene.

LR
Hva skjer med huden når man bruker Microsilver?
Microsilver fjerner mikroorganismer som alltid finnes på huden (fra f.eks, skrubbsår, åpne sår, kviser osv.) Huden regenerers og utseendet normaliserer seg. Hudbildet blir bedre og jevnere, og huden er igjen smidig og myk. Dersom hendene regelmessig blir pleiet med Microsilver, vil de beholde sitt sunne og friske utseende. Huden slapper av og viser at den føler seg vel.

Hvilken virkning har komplekset av en spesiell sinkforbindelse og dexpantenol?
Kombinasjon av sinkoksid og dexpantenol understøtter kroppens egen tilhelingsprosess. Huden regenereres og blir velpleid, myk og smidig.

Hvorfor skal jeg velge nanoporøst sølv?
I mange konkurrende produkter fra andre produsenter blir det brukt kollodialt sølv (sølvdispersjoner, sølvsalter, sølvproteiner). Vårt nanoporøse sølv med den svampaktie overflatestrukturen og konstant like store partikkelstørrelse, reagerer utelukkende på hudens overflate. Nanoporøst sølv har en større antimikrobiologisk virkning enn alle de andre kjente sølvmodifikasjoner som finnes på markedet. I motsetning til de kjemiske sølvforbindelser som blir brukt i andre tilsvarende produkter er det ingen kjente bivirkninger.


Hvilket hudtyper er Microsilver velegnet til?
Microsilver kan brukes til alle hudtyper, men spesielt for:- Overanstrengt, tørr og flassende hud- irritert hud- stresset hud- hud som viser neurodermitiske reaksjoner- uren hud- hud med kviser/akner


Hvor lenge kan/skal jeg bruke Microsilver?
Dersom hudbildet stabiliserer/normaliserer seg er det bare positivt å fortsette med Microsilver. Eventuelt kan Microsilver brukes i perioder etter behov.